Despre noi

Tineri pentru Tineri este o organizație non-guvernamentală, independentă, înființată în anul 1991, în București. Încă de la început, ne ocupăm cu crearea, dezvoltarea și implementarea de programe de educație pentru sănătate sexuală și de educație pentru viața de familie, dedicate tinerilor din România.
De 25 de ani , folosim educația între egali, o metodă pe care o ajustăm și o îmbunătățim cu fiecare proiect implementat, pentru că ne dorim ca cei care iau parte la programele noastre de educație să fie mai mult decât informați – să înțeleagă.

Credem în PERSEVERENȚĂ, pentru că știm că orice schimbare cere efort și determinare.
Credem în CORECTITUDINE – ne tratăm toți partenerii cu respect, indiferent de situație.
Credem în STANDARDE – pentru noi, demersul este la fel de important precum rezultatul.
Credem în OAMENI!!!

Suntem aici pentru a-i ajuta pe tinerii din România să fie mai educați, mai sănătoși, mai conștienți de ei înșiși.

Lucrăm cu VOLUNTARI. Lucrăm cu tineri care vor nu doar să fie informați, ci și să îi informeze pe ceilalți, la rândul lor. Cu tineri care au „zvâc”, energie și entuziasm. Cu tineri care vor să dea mai departe, să contribuie la schimbare, să acționeze pentru viitorul lor.

Alături de PARTENERI. Alături de instituțiile care ne susțin programele de educație pentru sănătate, de la Ministere, la Inspectorat, Unități Școlare și Centre de Consiliere. Alături de autoritățile centrale și locale, care ne înlesnesc misiunea. Alături de finanțatorii care ne pun la dispoziție resursele necesare.

Pentru BENEFICIARI. Pentru adolescenții din sistemul public de învățământ, care au nevoie de informații, dar nu știu pe cine și când să întrebe. Pentru tinerii care nu mai întreabă pentru că sunt convinși că au deja informațiile corecte. Pentru cadrele didactice și consilierii  care au nevoie de unelte și de metode pentru a comunica mai eficient cu tinerii, pe temele educației pentru sănătate.

Galerie

Îndrăznește să fii mare!

Perioada de desfășurare: 01.08.2018-01.12.2018 Finanțare: Sectorul 3 al Municipiului București, prin apelul deschis la proiecte 2018 – categoria proiecte educaționale Beneficiar: Tineri pentru Tineri Grup țintă:  educatori între egali, tineri/ adolescenți, elevi,...