Legi ciudate despre sex

Să locuiești în aceeași casă și să faci sex cu partenerul de viață fără a fi căsătoriți, ți se pare ceva normal, nu? Însă cei din Florida nu au aceeași părere: ei au voie să facă sex cu partenerul de viață doar dacă stau la adrese diferite.

Aceasta este doar una dintre cele mai ciudate legi legate de sex și interdicții din unele state. Spre exemplu, tot în Florida, bărbații nu au voie să poarte rochii fără bretele și le este interzis să sărute sânii soției. De asemenea, este o ofensă ca un cetățean din Florida să facă duș gol. S-a interzis și sexul cu un porc spinos, dar cum legea nu era destul de clară, s-a hotărât să fie interzis sexul cu orice animal.

Privind alte legi legate de sexul cu animale, în Minnesota se interzice sexul cu un pește viu, nu se specifică însă nimic de un pește mort.

În Washington nu ai voie să faci sex cu animale ce cântăresc mai mult de 18 kilograme. În schimb, în statul american Utah ai voie atâta timp cât nu plătești pentru aceasta. O lege comună în statele islamice face referire la faptul că nu ai voie să mănânci carnea unei oi după ce ai făcut sex cu ea. Și legea din Liban permite sexul cu animale cu condiția ca acestea să fie de gen feminin, sexul cu un animal mascul fiind pedepsit cu moartea.

Dar se pare că nu doar oamenii au restricții în ceea ce privește sexul. În California, animalele nu au voie să se împerecheze lângă taverne, școli sau lăcașuri de cult (oare, dacă se întâmplă asta, animalele vor fi arestate?). Există și animale privilegiate: în Massachusetts, oamenilor le este interzis să facă sex cu un clovn la rodeo dacă sunt de față și caii.

Carolina de Nord nu menționează nimic de sexul cu animale, dar legea de acolo nu îți dă voie să porți ochelari de soare în timpul actului sexual, iar în statul american Oregon, nu ai voie să vorbești vulgar.

Poziția adoptată de parteneri în timpul actului sexual este de asemena un subiect pentru legi: în Massachusetts, SUA, femeia nu are voie să stea deasupra bărbatului, iar în Washington D.C. nu ai voie să faci sex decât în poziția misionarului (oare există camere de filmat în fiecare domitor?).

Statul Tennessee, SUA, interzice sexul oral, iar masturbarea în Indonezia e pedepsită cu decapitarea. Cei din Alabama pot să se considere și ei ghinioniști, neavând voie să cumpere jucării sexuale. Desigur, legea nu zice nimic de folosirea acestora.

În Columbia, mama-soacră face și ea parte din viața intimă a îndrăgostiților, aceasta fiind nevoită să asiste la prima noapte de dragoste a copilului său. Santa Cruz nu permite bărbaților să facă sex în același timp și cu mama și fiica ei. Tot legat de capitolul familie, în Hong Kong, o femeie înșelată are voie să își omoare soțul infidel fără a folosi, însă, vreo armă, ci doar mâinile goale.

În Dyersburg, Tennesse, este ilegal ca o femeie să sune un bărbat să îi dea întâlnire (presupun că ar putea să îi dea un mesaj). O altă lege interzice apariția unei femei neepilate în public, în New Mexico, SUA. Merryville, Missouri, nu permite purtarea corsetului pentru a nu restricționa dreptul bărbaților de a privi formele naturale ale sexului frumos.

Cât despre organele genitale, ginecologii din Bahrain nu au voie să consulte pacientele decât uitându-se într-o oglindă, iar musulmanii trebuie să acopere cu o cărămidă sau o bucată de lemn organele genitale ale cadavrelor.

Ca ultime legi privind interdicțiile și restrictiile pe tema sexului putem enumera că în Maryland, SUA, este interzis să cumperi prezervative de la un automat care nu vinde și băuturi alcoolice (nu știm dacă ești obligat să cumperi și băuturi alcoolice, dar ar trebui să ai bani la tine), iar un bărbat de peste 18 ani din statul Indiana poate fi acuzat de viol dacă pasagera din mașina sa nu poartă pantofi și șosete.

Dacă oricare dintre aceste legi ți se pare ciudată, asta nu înseamnă că pentru alții nu e normală. Așa că ai grijă ce faci pe unde mergi pentru a nu te întoarce cu vreo amendă, sau mai rău, a te întoarce cu o întârziere de câțiva ani.:)

Alte articole

Prezervativul

Este o învelitoare din latex, închisă la unul din capete, care acoperă penisul în timpul contactului sexual. Eficienţă: 85-98% (depinde de corectitudinea folosirii) Acţiune: Colectează sperma împiedicând contactul ei cu organismul femeii. Avantaje: PrezervativulUşor...

read more
Dezvoltarea la Baieti

Pubertatea - secvenţa maturării din timpul pubertăţii este previzibilă dar viteza la care se va produce e foarte variabilă. În general, debutul pubertăţii se face între 10-14 ani. Debutul pubertăţii este cu 2 ani mai târziu la băieţi decât la fete. Debutul pubertăţii...

read more
Metode contraceptive chirurgicale

Este o metodă chirurgicală de întrerupere a fertilităţii la cererea femeii sau a bărbatului. Eficienţă: 98-99,5% (la sterilizare feminină, în funcţie de tehnica folosită şi timpul scurs de la intervenţie) 96-99,9% (la sterilizare masculină, în funcţie de timpul scurs...

read more
Metode Contraceptive Naturale

Naturale Sunt metode de identificare a perioadei fertile a ciclului menstrual. Eficienţă: 75-99% (depinde de corectitudinea folosirii şi de metoda utilizată) Acţiune: Ajută femeia să ştie care sunt zilele fertile din ciclul ei menstrual. Pentru prevenirea sarcinii,...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *