Ești pregătit pentru diseară?

Nu e timp de stat, este anul voluntariatului! Eşti pregătit pentru diseară ?

Repetă puţin mişcările de dans, roagă pe cineva să se ofere voluntar şi exersaţi dansul împreună. Leagă-ţi şireturile, ar fi incomod ca la următorul chef să dansezi cu piciorul gipsat. E cool să faci năzbâtii, dar nu cele din care poţi să-ţi rişti pielea. Sau mai grav.

Apropo!?! Nu uita de prezervativ, eşti tânăr, eşti carismatic, aşa că… cine ştie ce-ţi oferă seara asta. Daca n-ai tu, cere unui prieten, poate e voluntar la Tineri pentru Tineri, aşa că sigur va avea unul pentru tine.

Voluntarii noştri sunt pregătiţi de orice situaţie. Au şi de ce. La sediul lor din Intrarea Platon, numit şi “Safe side”, prezervativele sunt la îndemâna tuturor, suficiente cât să construieşti un Titanic de cauciuc, care sigur va avea un destin bun. Kinky, am zice noi.

Ce nu ştiai probabil, e că prezervativele au o poveste. Cea în care Făt Frumos le foloseşte în 14 paşi pentru a fi voinic cu prinţesa lui.

Povestea întreagă o poţi afla şi tu, venind la cursurile Tineri pentru Tineri, o sursă sigură, informaţii sigure. Şi dacă tot ai participat la un curs, implică-te voluntar în activităţile fundaţiei, colegii noştri te vor lua cu ei la clase unde veţi discuta cu tinerii despre comportamentul responsabil şi discriminare.

E clar că aşa vei deveni mai informat, mai cool, iar argumentele pe care le vei da, de acum încolo, vor avea tăria unui avocat, atunci cand ai de dat nişte explicaţii. Oriunde ar fie ele: la şcoală, controlorului din autobuz sau la vreo Ambasadă, vei primi răspunsul: să trăiţi!

Hai că ne-am lungit cu vorba, pregăteşte-te pentru diseară şi nu uita sloganul nostru: “Ai stat atâţea ani degeaba? Fă ceva. Nu-i degeaba!”.

Alte articole

Prezervativul

Este o învelitoare din latex, închisă la unul din capete, care acoperă penisul în timpul contactului sexual. Eficienţă: 85-98% (depinde de corectitudinea folosirii) Acţiune: Colectează sperma împiedicând contactul ei cu organismul femeii. Avantaje: PrezervativulUşor...

read more
Dezvoltarea la Baieti

Pubertatea - secvenţa maturării din timpul pubertăţii este previzibilă dar viteza la care se va produce e foarte variabilă. În general, debutul pubertăţii se face între 10-14 ani. Debutul pubertăţii este cu 2 ani mai târziu la băieţi decât la fete. Debutul pubertăţii...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *