Tineri pentru Tineri merge la RIUF 2014

03-10-2014

tpt-la-riufAșa cum te-am obișnuit suntem prezenți și activi peste tot!

Anul acesta, voluntarii Tineri pentru Tineri te așteaptă cu brațele deschise la cel mai mare târg educațional, Romanian International University Fair – RIUF, unde obții toate informațiile de care ai nevoie chiar de la sursă.

Daca ți-ai dorit să afli mai multe informații despre universitățile de top din toată lumea și nu te-ai putut decide care ți se potrivește mai bine, acum vei avea răspunsul; în urma evenimentului vei ști exact ce vrei să faci mai departe. Te așteaptă 32 de sesiuni de prezentări private și workshopuri care vor fi  susținute de universitățile invitate. În cadrul acestora vei obține informații despre sistemele academice, despre facilitățile oferite de universități pentru studenți: burse, cazare, internshipuri și oportunități de practică, vei afla care sunt pașii necesari pentru aplicarea la studii în străinătate și care sunt oportunitățile de angajare după terminarea studiilor.

Pe parcursul târgului vei putea face cunoștință cu voluntarii noștrii care sunt dornici să împărtășească din experiențele lor acumulate în activitatea de voluntariat, să îți povestească cum i-a ajutat voluntariatul în dezvoltarea personală și cum au reușit de-a lungul timpului să își păstreze interesul și să continue cu aceeași pasiune.

Când vei simți că ți-au obosit picioarele, te așteptăm la standul Tineri pentru Tineri, unde vei găsi o atmosferă prietenoasă presărată cu veselie și voie bună, o varietate de activități pregătite pentru a descoperi importanța autocunoașterii în construirea încrederii în sine, exerciții de branding personal, sistem de ierarhizare a valorilor și luarea deciziilor și să aflăm împreună cum simplificăm drumul către o viață sănătoasă și sigură.

Dacă îți dorești să aflii mai multe despre noi, să știi cine suntem și cu ce ne ocupăm, te așteptăm pe 4-5 octombrie la Sala Palatului. Mai multe detalii pe: www.riuf.ro

Taguri