CONCURS: Norocul ți-l faci singur!

03-06-2014
indygenÎncă de mici ne punem dorințe când suflăm în lumânări, când vedem o stea căzătoare sau când aruncăm un bănuț în fântâna dorințelor, dar oare ele se împlinesc datorită forței cosmice sau datorită acțiunilor noastre?


De multe ori așteptăm să ni se îndeplinească dorințele bazându-ne pe steaua norocoasă, ceea ce face ca acest principiu să fie destul de nesigur. Când ne punem o dorință creem un scenariu și ne imaginăm cum ne-am simți dacă ea se va îndeplini. Mai mult decât atât, ar trebui să maximizăm scenariul gândindu-ne ce putem face pentru a atrage ”soarta”, altfel speranțele investite în dorințe neîmplinite ne vor conduce spre dezamăgire.


A face ”ceva”, orice, este oricum mai bine decât nimic, oportunitățile se crează urmărind un model simplu.


Fii atent la informațiile din jurul tău!
Altfel este posibil ca ”norocul” să treacă pe lângă tine și nici măcar să nu îți dai seama. În general e bine să cunoști contextul în care poți realiza ceea ce îți propui.


Câștigă experiență sau dezvoltă abilități!
A trece printr-o situație, chiar și nefericită, te ajută să înveți ce se poate face pe viitor. Practic, tranformi ghinionul în noroc. Mai mult decât atât, fiind informat asupra contextului, poți identifica ce abilități trebuie să dezvolți pentru ca lucrurile să se înâmple mai repede și mai sigur.


Fii optimist și crezi în tine!
Negativitatea și lipsa de încredere pun bariere în noi și ne împiedică să atingem obiectivele propuse. E bine să crezi în succesul acțiunilor tale, astfel te vei motiva continuu și vei atrage alți oameni care vor fi inspirați de gândirea ta.


După cum vezi formula este simplă, așa cum îți spuneam la început, și ca să îți demonstrăm prin practică, te invităm să participi la concurs.


Ce trebuie sa faci?
Citește cu atenție regulamentul complet al concursului de aici;
Dai like și share la postarea de pe Facebook, cu un status în care ne răspunzi la întrebarea ”Cum îți faci tu norocul?”;
Cheamă-ți prietenii să te ajute cu like-uri;
Dacă le strângi pe cele mai multe, câștigi 3 cartele Indygen și alte premii surpriză, ca să împarți norocul cu prietenii tăi.
Simplu și fără amulete norocoase! :)

Taguri