ONGFest - Ziua 1: 230 de vizitatori la cortul Tineri pentru Tineri

10-05-2014

cortul-132-ziua-1-mediumPrima zi la ONGFest a fost una extrem de productivă pentru voluntarii Tineri pentru Tineri, pentru că au stat de vorbă cu peste 230 persoane. Adolescenți, tineri, cupluri, bunici și orice tip de vizitator interesat de sectorul neguvernamental, ca și cei care doar se plimbau prin parcul Herăstrău, dar voiau să știe ce se întâmplă, au avut ocazia să primească informații despre subiectele pe care noi le abordăm.

Voluntariat, educație între egali, educație pentru sănătate, educație pentru viața de familie, educație în sănătatea reproducerii și sexualității au fost temele principale de discuție cu cei care ne-au abordat. În 5 până la 30 de minute, voluntarii au oferit informații specifice, însoțite de materialele promoționale ajutătoare, între care prezervativele au ocupat un loc central.

Mesajul principal transmis este în continuare „Îndrăznește să fii mare!”, ca îndemn de creștere și dezvoltare armonioasă, fizică, socială și relațională pentru tinerii români. În plus, Tineri pentru Tineri s-a alăturat campaniei de combatere a discursului instigator la ură promovat de ONGFest, prin participarea la Treasure Hunt și promovarea drepturilor sexuale și reproductive, pe care oricum le susținem.

Ne pregătim de ziua 2 și vă așteptăm la cortul 132!