Tineri pentru Tineri merge la ONGFest 2014

09-05-2014

ongfest-mediumÎn weekend-ul acesta (10-12 mai) suntem în Parcul Herăstrău la cea de-a cincea ediţie a ONGFest, unde participăm alături de peste 130 de organizații neguvernamentale la celebrarea libertății de exprimare, respectarea drepturilor omului, implicarea și participarea în decizii ce ne privesc, toate sub egida mișcării de combatere a discursului instigator la ură.

An de an, în cadrul Festivalului Național al Organizațiilor Neguvernamentale din România – ONGFest, organizațiile participante își fac cunoscute publicului larg ofertele de programe și servicii, prin organizarea  de activități nonformale, dezbateri și jocuri la corturi, acompaniate de o paletă largă de activități cultural – artistice desfășurate la scena cu acces liber.

În 2014, evenimentul reunește toate inițiativele sectorului neguvernamental în provocarea unei (R)evoluții a dorințelor spre mai bine, punând accent pe drepturile omului, respectul față de diversitate în toate aspectele ei, realizându-se și sincronizarea cu demersurile de combatere a discursului instigator la ură de la nivel european.

Prin misiunea organizației, Tineri pentru Tineri își dorește ca fiecare tânăr să beneficieze de acces la informații utile și care să acopere toate ariile de dezvoltare personală, pentru ca la finalul zilei să poată fi mai fericit într-o societate mai bună. Ne dorim să explorăm împreună tema responsabilității individuale, în toate formele ei.

Deja ne cunoașteți și știți că v-am pregătit un mediu prietenos, în care să vă exprimați liber și să aflați lucruri care vă interesează. Voluntarii Tineri pentru Tineri vă așteaptă, pentru a face împreună o (R)evoluție în mintea tuturor, care să contribuie la o dezvoltare reală, pentru că noi credem în cei care vor să conteze!