Ana Maria Bolfaș - voluntarul lunii iunie 2013

30-06-2013

Ana Maria Bolfaș - voluntarul lunii iunie 2013Hei, voluntari de pretutindeni!

Mã numesc Ana-Maria şi sunt din Ialomiţa. Cum am devnit voluntar TpT? Nici eu nu prea ştiu. M-am înscris în joacã. Nu credeam că totul o să însemne atât de mult pentru mine, după doar câteva luni de când activez.

Am fost foarte speriată atunci când a trebuit să intru pentru prima oară la clasă, în special pentru că mergeam la o clasă dintr-un liceu nu foarte bun, în care elevii erau cu câțiva ani mai mari decât mine şi colega mea. Am rămas uimită de entuziasmul, interesul și dorința de a învăța cu care ne-au întâmpinat. Cu fiecare oră am devenit mai devotată și m-am pregătit mai mult, deoarece nu doream să îi dezamăgesc.

Sunt și momente în care profesorii sunt mai puțin înțelegători sau ne sugerează că ar prefera ca noi să renunțăm la voluntariat, dar sentimentul de satisfacție al timpului și eforturilor pe care le-am depus, precum și sprijinul familiei mă fac să merg mai departe.

Voluntariatul mi-a deschis porți pe care le credeam imposibil de pătruns sau pur și simplu m-a făcut să le văd pe cele pe lângă care treceam fără să le observ.

Cât despre colegii mei, echipa de voluntari de la Slobozia, în frunte cu doamna noastră coordonatoare, Mihaela Ionescu, este una determinată și plină de energie, așa cum știu că sunt toți tinerii participanți.

Eu am fost una dintre cei ce au avut posibilitatea de a merge în Campania de Vară și trebuie să mărturisesc că stau uneori și mă gândesc dacă a fost un vis sau a fost realitate. Am cunoscut niște copii minunați, care m-au făcut să mă simt parte a unei familii mari și unite și pentru asta vă mulțumesc!

Nu am crezut că voi fi în stare să fac nici măcar jumătate din toate lucrurile pe care le-am făcut în cadrul fundației și promit că nu mă voi opri aici!

Ana-Maria Bolfaș,

Voluntar Tineri pentru Tineri, Ialomița

Taguri

Butean Alexandru Marcu, la data 20-09-2013 si ora 4:10 pm a scris:

Felicitari :*!!! >:D<

Victor, la data 20-09-2013 si ora 6:46 pm a scris:

felicitari …. inca un voluntar din seria a III-a >:D:D<

Victor, la data 20-09-2013 si ora 6:46 pm a scris:

bravo Ana, inca un voluntar din seria a III-a >:D< !!!! Felicitari