Tot ce trebuie să știi despre prezervativ

06-03-2013

prezervativ-mediumDragi tineri,

Probabil ați întâlnit până acum o mulțime de oameni care au deschis un subiect de discuție despre prezervative. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, cu siguranță veți întâlni alte persoane care vor face acest lucru în viitor.

De ce se discută atât de mult despre prezervativ? Simplu. În societatea actuală subiectul ”sex” este unul intens promovat, mai ales în rândul tinerilor. ”Plăcerile sunt dăunătoare când te bucuri de ele fără cumpătare”, asta înseamnă că plăcerea vine și cu o serie de responsabilități, cum ar fi folosirea prezervativului.

Cunoscând pe parcurs mai multe despre prezervativ, îți garantăm că vei putea să afli și să te bucuri de avantajele sale. Prezervativul este singura metodă contraceptivă care te protejează și de infecțiile cu transmitere sexuală.

Întotdeauna vor exista argumente ”pro” și ”contra” pe orice temă, iar prezervativul nu face excepție. Am realizat acest material pentru a le rezuma și a te ajuta să iei decizia potrivită pentru tine.

Spor la citit.

Cu drag,

Tot niște tineri

Descarcă de aici broșura “Tot ce trebuie să știi despre prezervativ”

Taguri

marius, la data 26-03-2014 si ora 11:46 am a scris:

am ejaculare precoce,ma puteti ajuta?

Dan, la data 27-03-2014 si ora 12:11 pm a scris:

Salut Marius,

Pentru a identifica sursa problemei este necesar sa consulți un medic, acesta îți poate da un tratament conform situației tale.

Numai bine,
Echipa TpT