Scrisoare surprinzătoare

23-05-2012

scrisoare-surprinzatoareAstăzi, mai exact acum 20 de minute, mă îndreptam plictisită către cutia poștală… văd un plic alb și mă gândesc: “iar a primit tata o amendă… oare ce regulă de circulație a mai încălcat?” :)). Dar o întorc și descopăr expeditorul: Fundația Tineri pentru Tineri și mă gândesc imediat la o surpriză pusă la cale de fundație cu ocazia sărbătorilor pascale, un timbru cu “Sfintele Paști” e clar… mai văd că scrie adresa mea de mână… mă gândeam oare ce voluntar l-a scris?! (și nu, nu mi-am recunoscut scrisul!)

Desfac plicul cu gândul să descopăr o felicitare dar… văd niște semnături… (”ahh sigur s-au supărat că n-am mai trecut pe la fundație”)… Curioasă să văd ce scrie, deschid foaia și după ce citesc primul rând realizez că e scrisul meu și că, fix acum un an eram la curs, cu voi toți… ce vremuri…

Recunosc că m-a emoționat, niciodată nu m-am gândit că niște rânduri aruncate de mine pe o hârtie îmi vor genera bucurie… Citind integral scrisoarea îmi dau seama că am pierdut pariul cu mine, fapt ce mă întristează, dar nu reușește să diminueze starea de bine pe care mi-a creat-o această surpriză.

Cu mintea răvășită de integrale și caracterizări, vreau să vă mulțumesc pentru că existați (sau existăm?), pentru forță, pentru ce a fost, pentru ce va urma… nu aș vrea să mă lamentez sau să mă scuz, vreau doar să vă mulțumesc!

Aș vrea să încurajați tinerii să scrie, (și nu comentarii, ci ceea ce simt), așa cum o să fac și eu… convinsă fiind acum de starea pe care o aduce.

BAFTĂ ÎN ACTIVITĂȚI, sper să ne vedem cât mai curând!

Cu emoție,

Bianca T.

Taguri

claudianicoleta, la data 24-05-2012 si ora 4:41 pm a scris:

Cel mai important lucru si ceea ce ne defineste pe fiecare sunt sentimentele!