Concurs: Like being responsible

04-11-2010

Like being responsibleTe trezeşti, faci un duş, te îmbraci, mănânci ceva pe fugă să nu-ţi auzi stomacul cântând mai tare ca muzica de la mp3 player. Înfrunţi traficul de pe trotuarele urbane pline de oameni cu telefoane, griji, laptopuri şi gânduri, ajungi la locul unde îţi hrăneşti creierul în mod constant, socializezi cu prietenii, colegii, mai dai un SMS să îţi asiguri ieşirea de seară, o glumă, un zâmbet, o grimasă şi te trezeşti spălându-te pe dinţi înainte de culcare gândindu-te că a mai trecut o zi obişnuită.

Dar dacă toate zilele nu sunt la fel şi una dintre ele poate fi marcată de anumite evenimente în care tu trebuie să acţionezi altfel decât de obicei, fără să fi experimentat situaţii similare? Te-ai gândit ce faci tu zilnic să poţi preveni un astfel de moment care îţi poate influenţa planurile de viitor?

Surprinde sub orice formă (poze, filmuleţe, desene, povestioare etc.) un moment dintr-o zi obişnuită de-a ta, în care ne arăţi cum eşti tu responsabil şi dă-te mare în faţa prietenilor tăi. Cu cât strangi mai multe like-uri, cu atât se înmulţeşte cârca de prezervative pe care o poţi câştiga şi multe altele (tricouri, genţi, cărţi de joc, vederi).

Fii însă pe fază, în fiecare săptămână se dă un nou start. Nu ai câştigat săptămâna asta, nu-i nimic, mai încerci şi săptămâna următoare.

(Deci, dai like la această pagină, postezi pe perete viziunea ta asupra responsabilităţii pe tema respectivă, iti chemi prietenii sa te ajute cu like-uri/comment-uri, şi dacă le strângi pe cele mai multe… ai câştigat! Simplu, nu?)

Click aici pentru a intra în concurs!!!