Computeriada premiată la Gala “Oameni pentru Oameni”

12-03-2010

Computeriada şi E-dea Works premiate la Gala Oameni pentru Oameni 2010Campania “Computeriada”, organizată de E-dea Works, a fost premiată aseară în cadrul Galei “Oameni pentru Oameni”, primind Premiul special pentru campanii de voluntariat public.

În urmă cu mai puţin de un an, vă anunţam că E-dea Works (departamentul Blackbox Service & Back-up) a demarat o campanie de strângere de computere pentru copiii care vor să înveţe şi vă încurajam să donaţi computerele “ieşite la pensie” pentru o cauză bună. Ieri, juriul galei organizate de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare a decis că este o iniţiativă care merită să fie premiată.

“Mă bucur să văd că o iniţiativă a unei companii care abia face primii paşi în CSR a fost recunoscută drept una dintre cele mai bune idei de implicare socială. Am pornit de la o idee foarte simplă, de a redirecţiona surplusul de aparatură către cei care au nevoie de ea şi am avut norocul să atragem donatori foarte generoşi”, spune Alexandru Itcus, managerul proiectului.

Felicitări echipei E-dea Works şi din partea noastră, ştim cât de mult v-aţi implicat şi cât de mult v-aţi dorit ca acei copii să se bucure de computere!

De la demararea sa în iunie 2009, Computeriada a strâns peste 200 de computere casate pe care Blackbox Service & Backup le recondiţionează şi pe care partenerii le distribuie copiilor din familii sărace din toată ţara. Construită pe trei valori fundamentale: de a facilita accesul la tehnologie, de a deschide uşile cunoaşterii şi de a da încredere în sine celor care sunt lipsiţi de ele, Computeriada ajută la crearea unei generaţii de copii cu şanse egale la educaţie şi, pe termen lung, construieşte fundaţia societăţii de mâine.

Taguri