Cabinet urologie RISTESCU C-TIN /Iasi

07-01-2010

Oraşul: Iasi;

Telefon: 0232/261097;

Strada: Bd. Carol I;

Nr: 50;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

Merticaru Iulian, la data 30-03-2013 si ora 11:56 am a scris:

Sunt ginerele d-lui Savin Ion din Tg.Neamt care s-a operat de litiaza pe data de 23 Ianuarie 2013 fiindu-i implantate doua sonde JJ pentru eliminarea mai facila a eventualelor pietre.In jurul datei de 24 Aprilie(Dupa trei lunni) i-ati stabilit in scrisoarea de externare o vizita la dumneavoastra pentru inlocuire sau eliminarea acestora.
As dori sa programez internarea la dumneavoastra in luna Aprilie. Va rog sa-mi comunicati un numar de telefon prin care sa va pot usor contacta. Telefonul meu: 07*********; E-mail: *****@yahoo.com
Cu respect, Iulian Merticaru

Dan, la data 01-04-2013 si ora 10:49 am a scris:

Bună ziua,

Din motive de securitate nu facem publice datele personale ale vizitatorilor. Deasemenea, aici avem doar o bază de date cu datele de contact ale medicilor, dumnealor nu urmăresc acest site în mod expres, de aceea vă rugăm să vă adresați direct la numărul de telefon afișat.

Vă mulțumim,
Echipa TpT