Cabinet urologie GRIGORE NICOLAE /Sibiu

07-01-2010

Oraşul: Sibiu;

Telefon: 0269/215050;

Strada: Bd. Coposu Corneliu;

Nr: 2-4;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

Ioan Stern, la data 23-12-2014 si ora 1:44 pm a scris:

Nu recomand nimanui sa intre in cabinetul acestui zis specialist. Daca nu il cauti la cabinetul privat, la spital nu te baga in seama, iar la privat, atitudine superficiala, fara solutie, gen: zi repede sa iti au bani sa intre altu!!. Dezamagitor. NU RECOMAND NIMANUI

un pacient, la data 14-01-2015 si ora 3:25 pm a scris:

Eu cred ca este foarte bun ca medic.
Sotul meu a mers la foarte multi specialisti la Bucuresti a facut investigatii de miliona e de lei si nu i s-a pus un diagnostic clar.
Medicul Grigore l-a vindecat.
L-am recomandat si il recomand cu toata increderea.

G Contiu, la data 09-07-2015 si ora 3:18 pm a scris:

Recomand si eu. Super medic !!!!!!!!!!

nelirusu, la data 14-08-2015 si ora 9:41 am a scris:

Am avut mama internata la sectia urologie si a fost tratata de dr. Hasegan si de dr. Grigore. Zile de internare, 17, caz destul de dificil.
Consider ca echipa de la spitalul judetean - de la medici, medici rezidenti, asistente si infirmiere - este o echipa care a dat dovada de profesionalism. Foarte important este si faptul ca am gasit aici intelegere, o atmosfeta calda, si, de multe ori, fete luminoase. Sunt lucruri importante pentru bolnavi si pentru apartinatori, deoarece starea emotionala cand ajungi in astfel de situatie nu este una buna.
Este adevarat ca ajungi destul de greu sa stai de vorba cu medicii, dar aceasta este realitatea din spitalele romanesti. Ar trebui sa luam in considerare numarul de bolnavi de care se ocupa un medic, numar de paturi/salon, aparatura.
Nu trebuie sa uitam ca sanatatea si uneori viata noastra depind de acesti oameni. Si ca ar trebui sa li se ofere conditiile necesare - inclusiv salarizare - pentru a putea avea grija de noi.