Cabinet planificare familiala S.E.C.S. - Cluj-Napoca /Cluj

07-01-2010

Oraşul: Cluj-Napoca;

Telefon: 0264/445015;

Strada: Puscariu Sextil;

Nr: 11;

Bloc: -;

Scara: 5;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

georgiana dumitrescu, la data 11-11-2010 si ora 11:00 pm a scris:

Acest cabinet nu mai functioneaza in cluj dar se folosesc de numele lui

Cabinetul din Manastur de pe Calea Manastur nr 68A in cladirea Stomestet nu este cabinetul S.E.C.S. Este un cabinet ginecologic care pretinde ca ar fi vechiul cabinet se pe strada Sextil Puscariu. Functioneaza intr-o incapere micuta care este pe post de secretariat, cabinet medical si de tratamente, preluare probe. Un spatiu inpropriu pe care nu-l recomand nimanui. Ca sa nu mai vorbesc ca preturile lasa de dorit. Un consult simplu in care se discuta despre istoricul familiei (istoric care ar fi trebuit sa-l aiba in vechile fise daca ar fi Societatea pretinsa) costa 100 RON binenteles fara chitanta. Spun ca te suna ei cu rezultatul si sa-ti transmita prin telefon tratamentul. Binenteles ca nu mai suna nimeni. I-mi pare rau ca se folosesc de renumele S.E.C.S. si sa fie cu totul altceva. Am aflat de la bucuresti de la Societatea de Educatie Contraceptiva si secsuala mama. Nu va lasati duse in eroare. Multumesc