Cabinet ginecologie VASILE M. CRISTIANA LIANA - Ramnicu Valcea /Valcea

07-01-2010

Oraşul: Ramnicu Valcea;

Telefon: 0250/730938;

Strada: Bellu Remus;

Nr: 2;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

anisoara, la data 02-09-2014 si ora 7:14 pm a scris:

Dr.Vasile Cristina Liana,pentru mine si toate femininele din fam mea,este un medic de exceptie.Nu am avut niciodata nici cea mai mica problema dupa orice examinare di tratament in urma controalelor facute cu mult profesionalism.Cum in jud nostru sunt foarte multi medici ginecologi si avem posibilitatea sa alegem,eu sunt un pacient fidel al acestui medic,nedezamagindu-ma niciodata.Am o asa mare incredere in dumneaei,incat fiica si nora mea,devenind adulte,ii sunt paciente.Prin acest mesaj vreau sa felicit pt profesionalism,medicul si omul Vasile Cristina Liana.

Myrela, la data 06-08-2016 si ora 10:18 am a scris:

Numai cand aud acest nume mi se face pielea de gaina. Am mers acum cativa ani la dr. Vasile si era sa ma coste viata, nici acum nu mi-am revenit complet si am ramas cu probleme. Si cunosc foarte multe persoane care au patit lucruri groaznice din cauza acestei femei. Nu o recomand nici celui mai mare dusman, sincer!