Cabinet ginecologie TAKOUZLI SORINA /Bucuresti

07-01-2010

Oraşul: Bucuresti;

Telefon: 021/2555178;

Strada: Bd. Chisinau;

Nr: 16;

Bloc: M7;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

elenac, la data 22-10-2010 si ora 8:59 pm a scris:

Nu va recomand sa va duceti la aceasta “doamna”.Eu am fost decurand si am regretat amarnic.Este o persoana foarte superficiala, nesuferita si foarte brutala.Eu am iesit plangand de la ea si am zis ca nu ma mai intorc acolo niciodata.

Darkmad, la data 09-03-2011 si ora 7:46 pm a scris:

Aceeasi parere, nu m-as intoarce in cabinetul ei, m-a tratat ca pe un animal, nu are pic de umanitate in ea, empatie, nimic.
De evitat in orice caz!!

madalina_savescu86, la data 14-10-2011 si ora 12:14 pm a scris:

Eu am o parere groaznica despre ea aseara am fost la ea si dintr-un test papanicolau mi-a dat un diagnostic…inceput de cancer…dupa care au am inceput sa plang la care ea imi zce….:da de ce plangi cand ai stat cu craci in sus ti-a placut nu…???iar eu am zis doamna doctora am stat la sotul meu cu craci in sus nu la unu strain,…si daca as fi stat care era problema ei??
Fugiti de ea cat puteti….

flori, la data 13-11-2014 si ora 9:41 am a scris:

NU RECOMAND!!!! Am fost la asa zis numita Dr. si in timpul controlului de rutina, din cauza unghiilor lungi pe care le are , mi-a produs o zgarietura din care a rezultat o mica sangerare. Sunt intru totul de acord cu marturiile de mai sus si subscriu ca aceasta dr nu poate fi numita dr deoarece este o persoana ingrozitor de superficiala si lipsita de orice sentiment. Arunca cu diagnosticuri teribile nefondate. Daca tineti la psihicul si sanatatea voastra , ar fi bine s-o evitati.
Nu inteleg cum poate profesa un asemenea om in cadrul unei clinici renumite cum este clinica Hipocrat. Cred ca cineva de acolo ar trebui sa se sesizeze si sa ia masuri impotriva ei.

Va multumesc!

cristinik, la data 12-01-2015 si ora 4:40 pm a scris:

Sunt de acord cu tot ce ati scris fetelor…eu cred ca la clinica hipocrat nu exista dr gineco buni.am fost si la dr psrpalici si la dr de mai sus si ambele se comporta la fel

cr, la data 06-05-2016 si ora 5:37 pm a scris:

Sunt de acord cu ce am citit mai sus. Daca aveti si alte variante de doctori, incercati sa o ocoliti pe Dr. Sorina Takouzli. Este foarte rece, controlul fizic este dureros, si are o atitudine acuzatoare legata de sex. Considera ca orice femeie care face sex e de moravuri usoare. Oricum, cel putin asta mi-a aratat mie prin atitudine. Daca vrei sa afli ceva informatii de la ea cu privire la lucrurile normale care tin de ginecologie si viata ta personala intima, mai bine abtine-te. Nu este un doctor intelegetor si nici nu-i pasa de pacienti. Eu am fost la un consult de rutina si mi-am luat rezultatele de pe net. Nu am mai vrut sa o vad inca o data.

Ioana, la data 25-07-2016 si ora 1:16 pm a scris:

Cine o tine pe aceasta femeie inca acolo?!?!?! Nu inteleg!!!!! Fugiti cat puteti de ea. Mergeti la oricare alt doctor, dar nu la ea. Ma uit surprinsa ca sunt comentarii din 2010, si ea ocupa acelasi post. Am fost de curand la cabinetul din Sos. Chisinau. Acelasi gust amar. Nu a scos niciun cuvant pe tot parcursul consultatiei. Si am platit taxa de consultatie, nu m-am dus cu trimitere de la stat. Imi pare rau ca nu m-am informat inainte.

Mihaela, la data 10-08-2016 si ora 4:31 pm a scris:

Fetelor aveti mare dreptate!!! Tocmai ce am iesit de la ea din cabinet plangand! Pentru mine astazi a fost prima vizita la ginecolog si m-a tratat ca pe un animal. M-a urcat pe masa si direct papanicolau fara consult fara prea multe discutii. Nu inteleg cum o astfel de persoana poate profesa!! Trebuie luate masuri imediat!