Cabinet ginecologie SGARBURA ZORELA /Bucuresti

07-01-2010

Oraşul: Bucuresti;

Telefon: 021/3200506;

Strada: Cuza Elena;

Nr: 61;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

lola, la data 16-03-2010 si ora 3:20 pm a scris:

Ce doctor minunat e doamna dr Zorela Sgarbura! Mi-a fost recomandata cu entuziasm de mai multe persoane care sunt pacientele dansei mai de mult, la cabinetul medical EGO dar nu mi-am inchipuit ca poate exista un cabinet asa de frumos, de curat , de dotat si de elegant iar doamna docror are o mana atat de usoara ca mersul la ginecolog poate deveni o placere! Este foarte buna profesional, erau foarte multe paciente operate de dansa sau care au nascut cu dansa si toate erau incantate

madi, la data 18-04-2010 si ora 3:11 pm a scris:

Foarte buna doamna doctor si foarte elegant cabinetul!

aluna, la data 27-04-2010 si ora 11:10 am a scris:

Sunt foart incantata de doamna doctor, deocamdata pot sa spun ca nu am intalnit un doctor asa de competent, un cabinet asa de dotat si un personal atat de politicos. Chiar si pacientele sunt de calitate. Nu numai ca nu te doare cand te consulta dar te si face bine repede, e foarte eficienta si priceputa.

kelly, la data 26-05-2010 si ora 11:48 am a scris:

Misto doctorita! Misto cabinetul! o votam

miki, la data 04-01-2011 si ora 5:45 pm a scris:

Am vazut-o si la Traieste sanatos. E o doctorita de milioane, foarte desteapta si operaza foarte bine, a operat-o pe bunica mea .Lucreaza la o clinica ca in vis.

elena, la data 13-08-2012 si ora 8:39 am a scris:

Jos palaria, dna dr Zorela Zgarbura e un mare doctor si o finete de om

sandy, la data 13-03-2013 si ora 3:24 pm a scris:

Sgarbura este disperata dupa bani, uraste pacientele, uraste oamenii si are clar probleme cu capul, comportamentul, cu viata in general. Duceti-va la ea daca vreti sa va enerveze o vaca. La EGo nu au voie sotii, ii strica aerul, iar pacientele sunt carpe de sters pe jos. Sunt tare curioasa daca acest mesaj va fi postat.

mihaela, la data 23-05-2013 si ora 10:17 am a scris:

Am nascut cu doamna doctor intr-un spital privat din Bucuresti, dupa ce mi-a urmarit sarcina cu competenta si grija luna de luna . Nu-mi pasa ca am venit sute de kilometri de fiecare data pentru ca numai dumneaei a stiut ce sa faca sa nu mai pierd sarcinile, inainte sa vin la dansa am avut sase avorturi spontane si nici o nastere. Pot spune ca ii datorez copilul pe care il am. Este foarte desteapta, atenta si prevenitoare cu tot ce se poate intampla, unde pune mana reuseste tot! Clinica la care lucreaza se numeste Ego Metacs Medical si este ca o nava cosmica ca dotare iar organizarea este impecabila ca si doamna doctor

musetel, la data 19-07-2013 si ora 8:02 am a scris:

O doctora minunata, bine pregatita profesional, abordare corecta, eficienta. Dotarea cabinetului este fara rival, nu mai am inhibitii cand trebuie sa merg la ginecolog. Jos palaria!

petrica, la data 25-10-2013 si ora 9:24 pm a scris:

Este o doctorita foarte buna si la nasteri si la operatii

vali, la data 04-06-2014 si ora 2:08 pm a scris:

Vreau si eu sa stiu daca a fist cineva la dumneai pentru ovare polichistice si daca a functionat eu imi foresc un copil si din aceasta cauza nu pot sa il am as vrea sa stiy daca a reusit cineva

Pt. Sandy, la data 10-11-2014 si ora 2:28 pm a scris:

Foarte bine ca nu ti a primit barbatul in cabinet, doamna doctor tine la intimitatea femeii. Nu ii lua niciun aer, pur si simplu barbatii trebuie sa înțeleagă ca asa cum ei au intimitatea lor la pisoar si femeile o au pe a lor! Chiar asa, barbatii ne intra si in fund? Sa stea pe sala, acolo este locul lor!

Gina Manolea, la data 03-05-2015 si ora 12:10 pm a scris:

Buna ziua , Dna doctor Zorela este mult mai mult decat un simplu Doctor , de fiecare data cand ma duc sunt primita foarte bine si mereu cu zambetul pe buze , este foarte atenta mereu si te asculta cu mare atentie , si mai mult daca ai si cea mai mica problema poti suna si te sfatuieste ( cazul meu deoarece nu sunt mereu in tara ) . Dupa ce am fost la alti 5 doctori si niciodata nu am primit un diagnostic complet , Dna Doctor a fost singura care a stiut cum sa imi trateze infertilitatea ! Jos palaria in fata Dnei Doctor , si o recomand cu caldura si toata increderea !