Cabinet ginecologie METACS MEDICAL S.R.L. /Bucuresti

07-01-2010

Oraşul: Bucuresti;

Telefon: 021/3305488;

Strada: Cuza Elena;

Nr: 61;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

delia, la data 20-01-2010 si ora 4:56 pm a scris:

Am fost la aceasta clinica la recomandarea unei prietene si am ramas mirata ca poate fi atat de frumos, de curat si cu aparate ca pe o nava spatiala. Am facut programare(cu mult timp inainte) la doamna doctor Zorela Sgarbura pe care o vazusem la Antena1 si pot sa va spun ca are o mana atat de usoara, nu m-a durut nimic, mi-a explicat o multime de lucruri pe scurt am iesit de acolo in al noualea cer. Toata lumea vorbea la superlativ despre doamna dr, unele erau operate de dansa, altele erau gravide,altele erau prima oara ca mine. 5 stele!

madi, la data 18-04-2010 si ora 3:10 pm a scris:

Este singurul cabinet din Bucuresti unde se poate face intrerupere medicamentoasa de sarcina. Doamna doctor este foarte buna.

elena, la data 26-06-2011 si ora 8:56 pm a scris:

Clinica, exceptionala, se numeste EGO METACS MEDICAL si este foarte buna atat din punct de vedere dotare (aparatura de ultima ora, ambianta placuta, dotari scumpe) cat mai ales din punct de vedere profesionalism si competenta care poarta un singur nume, dr. Zorela Sgarbura! Felicitari!