Cabinet ginecologie GYOR MARTA - Oradea /Bihor

07-01-2010

Oraşul: Oradea;

Telefon: 0259/437750;

Strada: Bd. Dacia;

Nr: 49;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

Mary, la data 31-05-2011 si ora 9:37 am a scris:

Gyor Marta medic inpetent dupa parerea mea am umblat aproape 2 luni la ea pt o blestemata de candida(o am de mult timp..si o tineam sub control nu-mi dadea bataii de cap si nici durerii) dar am zis sa merg la medic sa-mi fac controal amanuntit(200lei)..printre care si lama…la care mi-a reiesit candida.Dansa mi-a dat tratament…de alti 2OOlei, care mai rau mi-a agravat candida..pt ca pe masura ce luam tratamentul ma simteam tot mai rau dar pe langa tratament doamana doctor mi-a dat si o ”frumoasa” infectie trichomonas vaginalis..care a reesit la a2a lama luata in decurs de 2 saptamanii..dansa ma intreba pe mine de unde o am…ca sa-si ascunda faptul ca ea este de vina pt ca nu a sterilizat corect instrumentele medicale..orice o intrebam evita raspunsurile…era aroganta nu-i pasa sanatatea mea..doar imi scria reteta si in 10 min ieseam pe usa cabinetului…deci nu recomand Gyor Marta

cotcodac, la data 10-01-2015 si ora 6:36 pm a scris:

ti-a dat trichomonasul de la ea? nu medicii sterilizeaza instrumentele-si din cate stiu eu dr. gyor nu are cabinet propriu-deci nu ea finanteaza sterilizarea-deci te inseli-macar nu mai posta cretinisme inainte-informeaza-te!

adelina, la data 18-02-2015 si ora 1:38 pm a scris:

nici eu nu o recomand ca medic pe Gyor Marta. Pe langa ca e fomista de bani te trateaza ca pe un nimeni.