Cabinet ginecologie DR. DANTES FLORIAN /Constanta

07-01-2010

Oraşul: Constanta;

Telefon: 0744/634455;

Strada: Maramures;

Nr: 90;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

Daniela, la data 21-04-2010 si ora 10:36 am a scris:

Buna ziua. Eu am fost la Dl Dr. Dantes ,cumnata mea a fost asistata de dansu` si a dat nastere unui baietel frumos foc si destept.
Cat despre mn tratamentul recomandat de dansu` a dat rezultate + cu caldura vi-l recomand pe Dl Dr Dantes.O zi buna.

Lala, la data 14-11-2010 si ora 10:34 pm a scris:

Si eu am fost la dr dantes parer mea este ca stie sa isi faca treaba doctor ginecologi din Constanta imi recomandau internarea iar dr dantes ma pus pe picioare fara intern are e de nota 20 il recomand

Maria, la data 25-01-2011 si ora 4:40 pm a scris:

Am tot respectul pentru dl dr. Dantes, un bun profesionist dar angajatele sunt de belea, cel putin pe asistenta iti vine sa o bati, zici ca e pusa acolo sa defileze. D-le doctor chiar trebuie sa o suportam? Nu mai spun ca daca vrei sa-ti faci o programare sigur te ia in suturi cineva iar daca trebuie sa iei legatura cu asistenta poti sa-ti iei adio de la programare ca oricum nu-ti raspunde la telefon. Mai repede raspunde dl doctor daca ai numarul dansului de telefon. D-le doctor, cu tot respectul, cautati-va alti angajati.

sanda7, la data 26-01-2011 si ora 7:59 pm a scris:

d-l dr dantes m-a nenorocit,diagnosticindu-ma cu un chist ovarian dar in realitate era sarcina….cum e posibil sa nu fie in stare sa citeasca un eco pe care chiar dinsul l-a facut?iar daca nu era sigur de el de ce nu mi-a facut analize?

dana, la data 19-10-2011 si ora 8:03 pm a scris:

buna seara.d-l doctor dantes m-a operat la euromaterna tot respectul ptr dinsul si ptr personslul de acolo.nota 10 ar fi prea mica e un bun profesionist vi-l recomand cu toata increderea.

Ciobanu Adriana, la data 25-11-2013 si ora 2:59 pm a scris:

Buna ziua tuturor celor ce citesc acest comentariu.Am fost operata de d-nuldoctor Dantes il recomand cu multa caldura tuturor persoanelor ce au probleme. Tot respectul pt d-nul doctor mii de multumiri.