Cabinet ginecologie C.M.I. BADEA GEORGETA /Bucuresti

07-01-2010

Oraşul: Bucuresti;

Telefon: 021/3176866;

Strada: Bd. Cuza I. Al.;

Nr: 13;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

mili, la data 30-08-2012 si ora 11:23 am a scris:

da, am fost la acest cabinet si sunt ffffff multumita

cristina, la data 13-02-2013 si ora 5:35 pm a scris:

un medic de exceptie!
o iubesc….mi a salvat viatza si copilul~!

mioara, la data 15-04-2013 si ora 4:23 pm a scris:

Eu am fost la Dr. Badea Georgeta la cabinet si sunt extrem de nemultumita de cum m-a tratat, atat medical cat si ca persoana. Platesti o gramada de bani pentru o consultatie de 5 min, dupa care d-na doctor te trimite la alte clinici private pentru investigatii suplimentare, pentru ca la cabinetul dansei nu se recolteaza probe, nu se fac ecografii, etc. Mi-a oferit doar o simpla consultatie si eventual interpretarea rezultatelor analizelor efectuate in alta parte.
Dar cel mai deranjant a fost modul in care m-a tratat. Cata lipsa de neprofesionalism pentru un medic ginecolog! M-a panicat inlutil si a dioagnosticat gresit simptomele, pentru ca de fapt s-a dovedit consultand alti medici, ca nu aveam nimic.
Experienta pe care am avut-o mi-a afectat luni bune din viata. Nu faceti aceeasi greseala.

ElUisabeta Udila, la data 17-09-2013 si ora 9:37 pm a scris:

Da,am fost la cabinet si sunt fffffffffffffff multumita de felul cum sa purtat cu mine,este un adevarat medic cum rar intilnesti si pe aceasta cale ii multumesc din suflet!

GEORGE, la data 20-09-2014 si ora 7:52 pm a scris:

Da, si sotia mea a fost la sotul,dr.georgeta badea cat a fost insarcinata,f.multumiti am fost pana sa nasca,numai ca la nastere din cauza unui nenorocit de meci de fotbal sotia a fost lasata in travaliu 1h,30 ,pana s-a terminat meciul de fotbal ,si asta de catre dr. georgeta ,pe care o rugase sotul sa nasca cu ea ,ca el era plecat……………criminalui………………