Cabinet ginecologie BURGHELEA OLGA - Cluj-Napoca /Cluj

07-01-2010

Oraşul: Cluj-Napoca;

Telefon: 0264-567706;

Strada: Moţilor - În incinta Spitalului clinic de urgenţă pentru copii - Ambulatoriul de specialitate studenţesc;

Nr: 19;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

E-mail: olga_burghelea@yahoo.com

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

maria, la data 16-03-2011 si ora 11:53 am a scris:

Buna ziua,
dupa analize si bani platiti pt ca de fiecare data cand mergeam eu nu aveau fonduri desi studenta, nu a interpretat bine analizele, mereu a spus: a nimic grav ca acuma sa am adevarte probleme.
Im pare rau sa zic dar este de o superficialitate iesita din comun, doar zambetul si vb buna e de ea, deci daca aveti nevoie de psiholog mergeti in alta parte.
Sincer nu pot sa cred ca exista un asemenea medic. sunt complet dezamagita.

ana, la data 09-06-2011 si ora 8:26 pm a scris:

buna seara,sunt si eu studenta, si ma tratez la d-na dr, de vre-o 2 ani. am mers prima data cu niste colege, care au mai fost la ea. Eu sunt f. multumita, de fiecare data mi-a rezolvat toate problemele mele si ale colegelor. analize am facut si gratuit si cu plata, dar nu e vina ei ca laboratoarele n-au bani.Si zambetul si vb. buna mult inseamna. o recomand la toti

Bianca, la data 11-01-2012 si ora 9:23 pm a scris:

Buna! De curand si eu am inceput a merge la doamna doctor. Lucrurile n-au mers prost deocamdata si ea mi se pare draguta. Pentru cei care administreaza site-ul…nu este vreo modalitate in care sa pot intra in legatura cu Ana? Cea care a postat mai sus? Multumesc!

mihai, la data 12-01-2012 si ora 11:02 pm a scris:

Buna seara,
Din pacate nu va putem pune in contact cu Ana. Speram ca Ana urmareste articolul si va va raspunde in cadrul acestui articol.
Numai bine,
Echipa TpT