Cabinet dermatologie TODICA VIORICA - Cluj-Napoca /Cluj

07-01-2010

Oraşul: Cluj-Napoca;

Telefon: 0264/599226;

Strada: Cal. Motilor;

Nr: 19;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

You suck!, la data 15-05-2010 si ora 5:17 pm a scris:

Eu fusei la dumneata pentru niste pete pe piept, tu mi-ai dat tratament pentru acnee. E bine si asa, caci scap de acnee, dar nu scap de petele de pe piept asa cum tu nu vei scapa niciodata de prostie. O sa ma duc la alt dermatolog mai competent si mai vorbaret, nu unul care comunica doar prin trimiteri si retete, care raspunde in doi peri si care ma trateaza cu dispret ca pe un caine jigarit.

nonr, la data 12-08-2010 si ora 8:23 am a scris:

evitati aceasta “doctorita”. desi m-am dus la ea cu trimitere medicala CAS la policlinica, tot m-a pus sa platesc pt. tratament invocand fel si fel de motive.

noname, la data 23-02-2011 si ora 7:16 pm a scris:

m-as bucura daca in urma celor sesizate aici se iau si masuri.Ma alatur si eu si certific cele scrise mai sus .Probabil ca aceasta ,,doctorita”nu prea are chef de munca sau,poate nu ne-am dus cu pachetelul si atunci am fost tratati ca atare. Poate atunci cand a depus juramantul (sau poate a fost absenta!!!!!)a jurat ca dispretul fata de pacient sa primeze.Eu cel putin cand am intrat in cabinetul ei am simtit din prima clipa acest lucru.Esti primit cu raceala,ironizat, apostrofat de ,,vigilenta” asistenta care ar fi mai potrivita sa lucreze cu infractorii .Nu meritati sa faceti parte din familia celor care sant alaturi de pacienti .Sunteti o GAURA NEAGRA,alaturi de ,,virtuoasa” asistenta. RUSINE !!!!!!!!

EVITATI ACEASTA ,, doctorita ”

marusca, la data 23-02-2011 si ora 8:54 pm a scris:

NU O RECOMAND.

antonio, la data 13-07-2011 si ora 9:09 am a scris:

Aceasta doctorita ar trebui sa-si rupa diploma. Am fost pe la ea. Sfatul meu este sa o evitati!

Sergiu, la data 26-02-2013 si ora 10:19 pm a scris:

astazi am fost la aceasta doctorita…mi-a inghetat niste veruci(negi) si mi-a dat o crema pt cosuri la care nici nu s-a uitat…dupa 4-5 ore dupa ce mi-a inghetat verucile alea la una mi s-a facut o basica..si e mare…si ma ustura toate la atingere…am citit pe net ca sunt sanse sa faci basisi dar a nu le sparg…acum ca am aflat cat e de “buna” doctorita asta incep sa imi fac griji si nu stiu daca o sa pot dormi la noapte…

Teo, la data 11-05-2013 si ora 11:28 am a scris:

in nici un caz nu o recomand. Nimeni nu s-a comportat in asa fel cu mine, ca si doamna aceasta. M-a tratat cu niste antibiotice pentru acnee, de la care mi s-a facut rau, m-am dus inapoi sa intreb ce sa fac, ca am vomitat de la ele si am avut senzatii de voma intreaga zi, si mi-a spus ca-l mint, si m-a facut mincinoasa, ca ce caut eu acolo, a spus sa nu ma mai duc la ea, ca nu are nevoie de pacienti ca si mine, zicundu-mi asta tipand si urland in asa fel ca am iesit plangand din cabinet. Aceasta a fost a doua intalnire, la prima consultatie s-a comportat la fel de arogant, (sunt studenta) m-a intrebat la ce facultate studiez, cand i-am zis ca la stiinte economice, si-a schimat vocea si iar a inceput sa tipe si m-a batjocorit, zicundu-mi ca nu sunt buna de nimic si ca o sa ajung sa cersesc pe strada si ca nu am nici un pic de creativitate ca m-am dus la stiinte economice. Acneea mi-a ramas, nu ma ajutat la nimic tratamentul ei. Si asistenta ei e la fel de ignoranta si se comporta de parca ar fi profesor doctor cu 5 diplome, urland si ea la toata lumea.

Adriana, la data 27-02-2014 si ora 9:49 pm a scris:

Am ramas surprinsa sa va citesc comentariile acestea rautacioase la adresa ei . Si eu sunt studenta , m-am dus la cabinet la dumneaei tot cu o trimitere de la cabinetu facultatii , pentru o alergie ce o am de mai multa vreme . A fost draguta cu mine , zic eu . Mi-a facut trimitere sa imi fac un set de analize , partial gratuite , ce aveam eu nevoie nu se faceau la SCIBI si a trebuit sa merg in alta parte si am platit . M-am intors , mi-a dat tratament , toata treaba a fost ca si-au facut efect doar pe perioada tratamentului , mentionez ca am urmat si alte tratamente de la alti medici si au fost exact la fel , iar pe analize mi-au iesit ca sunt perfect sanatoasa , iar doamna doctor mi-a zis ca am o reactie adversa si ca ar fi trebuit sa imi prelungesc tratamentu . Ce a putut sa imi dea compensat , mi-a dat compensat. Am mers de 2 ori pana acum la dumneaei si nu am avut probleme de genul acesta . Din punctul asta de vedere mi-a vorbit frumos . Nu stiu ce sa zic . Sunt pareri si pareri ! Eu o recomand , sunt doctori si mai slabi pregatiti ca ea , si care vorbesc si mai urat , mai ales din zona din care vin eu .

Flory UK, la data 02-11-2014 si ora 1:35 pm a scris:

Citesc cu stupoare comentariile la adresa d-nei doctor Todica . Acum vreo 18 ani ,pe perioada sarcinii si dupa am avut grave probleme dermatologice (zona fetei ). Am fost cobaiul multor doctori specialisti din Maramures ,aproape un an de zile ,sa nu mai vorbesc de depresia acuta ,etc. Cineva mi-a recomandat-o . Inainte sa ajung la clinica Interservisan (acolo lucra in acea perioada), fata imi era dezastru .La fel si psihicul meu . Dupa a doua sedinta fata imi era aproape vindecata . Comportamentul d-nei dr ireprosabil :profesionist , politicos si foarte empatic . Desi am dorit sa-i dau o mica atentie a refuzat categoric , intr-un mod politicos . De la a treia vizita totul a fost ok , fata mi-era vindecata si tratamentul a facut minuni . Am o amintire frumoasa si sunt recunoscatoare acestei femei . As dori sa o recomand unei cunostinte de-a mele ,dar acum ma cam indoiesc ,citind comentariile la adresa sa . Sa se fi schimbat in halul acesta ? Nu pot sa cred ….Pacat , mare pacat

Adina, la data 22-01-2015 si ora 7:20 pm a scris:

Sa fugiti de acest :” doctorita”.
Da verdicte si pune diagnostice grave fara nici o analiza.
E ursuza, vorbeste urat,; Fereasca Dumnezeu,
Fugiti unde vedeti cu ochii.

Maria, la data 23-01-2015 si ora 8:18 am a scris:

Lasati doamnelor Flory si Adriana, nu va mai mirati, aceasta doctorita este sub toata critica.
Ar trebui sa-si rupa diploma. De fapt nu stiu cum a obtinut diploma de doctor.

moe, la data 05-01-2016 si ora 4:39 pm a scris:

In decembrie am fost la dansa, dar mi-am promis ca nu ma mai intorc, pentru ca era ft aroganta. Vroiam sa ii zic ca eu am venit la ea sa cer ajutor, nu sa fiu judecata si criticata, dar vorbea in asa hal cu mine ca nici nu mai aveam curaj sa scot un cuvant…am iesit din cabinet ft dezamagita.