Cabinet dermatologie PATRASCU ELENA DOMNITA /Buzau

07-01-2010

Oraşul: Buzau;

Telefon: 0238/720136;

Strada: Obor;

Nr: 1;

Bloc: 13;

Scara: -;

Apartament: 1;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

qwerty, la data 08-11-2015 si ora 6:40 pm a scris:

Nu contest ca d-na doctor nu ar fi buna dar la mine s a grabit si mi a dat un tratament gresit, tinand cont de faptul ca am platit din banii mei consultatiile cat si retetele si in ciuda faptului ca platesc lunar asigurari de sanatate si toate taxele degeaba. Am avut un prurit care incepuse la piciorul drept deasupra gleznei pe tibie pe care dna doctor l a catalogat dermatita si mi a dat tratamentul cu fluocinolon n si niste antibiotice. Dupa ce am terminat tratatmentul pruritul mi s a extins pe maini si pe corp partial. M am dus a doua oara la dansa si mi a prescris un tratament care se foloseste in principal la scabie sau raie ceea ce nu era cazul meu, si urmarea a fost ca a avut efecte nule. Acum 20 de ani patisem o chestie asemanatoare cu o mancarime de genul asta si avand reteta de atunci in ultima instanta am folosit acel tratament care includea o alifie cu sulf pe care am dat o 3 seri la rand, si care a avut efect in a 4 -a zi iritatiile provocate de scarpinat incepeau sa se usuce.Ii recomand d nei doctor sa nu se mai grabeasca si sa analizeze simptomele mai bine inainte de a pune un verdict.