Cabinet dermatologie PANA MARIANA - Cluj-Napoca /Cluj

07-01-2010

Oraşul: Cluj-Napoca;

Telefon: 0264/599226;

Strada: Cal. Motilor;

Nr: 19;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

alexandra, la data 08-04-2014 si ora 7:05 am a scris:

nici nu stiu cu ce sa incep sa descriu intalnirea cu acesta doamna doctor… este o frustrata, o domana care se vede ca nu are familie si copii, o doamna doctor care ocupa un post la stat unde pacinetii (copii) o cam deranjeaza. In momentul in care am intrat in cabinet cu baietelul meu a urlat ca acum inainte de sarbatori l-am adus sa-l rezolve? asta in conditia in care nici nu apucasem sa-i spun despre ce este vorba. Doamna doctor, dvs. nu trebuie sa rezolvati pe nimeni, doar sa va faceti datoria de medic, pentru care sunteti platita. Atata indolenta si nesimtire nu am mai vazut la un doctor. Toata discutia a fost la fel din partea dansei, plina de nesimtire si de neinteres. Rusine.

Anca, la data 22-05-2014 si ora 1:14 pm a scris:

intra-adevar doamna doctor este lipsita de profesionalism, am trecut printr-o experienta similara cu ce a alexandrei. din momentul in care am intrat in cabinet am fost repezita sa semnez biletul de trimitere(mare greseala avand in vedere ce a urmat). Dupa consultatia ce a durat o secunda in care s-a apropiat doar de mine si s-a intors la birou, a inceput sa-mi scrie reteta fara sa intrebe de istoricul medical folosind un limbaj expeditiv la orice intrebare pe care o adresam cu privire la diagnostic si tratament. Fara rabdare si fara respect fata de pacient. Si mai mult facand afirmatii extreme cu o nonsalanta necugetata. intr-un final a ajuns sa-mi spuna ca ea are dreptul sa-si aleaga pacientii. asta in conditiile in care lucreaza intr-o policlinica platita din contributiile mele de asigurat.

Tunde, la data 29-02-2016 si ora 7:37 pm a scris:

Azi mi s-a intimplat ce nu credeam ca se poate la o “doamna” doctor.Dupa ce ca am asteptat o ora in fata cabinetului dansei, a iesit si tipand ne-a intrebat ce asteptam in fata cabinetului dansei ca ea nu are timp pentru noi,numai daca am venit cu urgente.Noi fiind cu un bilet de trimitere de la medic pediatru nu eram urgenta.Intrebarea mea ar fi ce cauta o asemenea persoana intre copii?De ce nu sta acasa daca nu are chef de lucru si si-ar lasa locul pentru cineva care vrea sa lucreze.Nu se sesiseaza nimeni ?Am sesizat si la policlinica acest lucru,sunt curioasa daca primesc raspuns.