Cabinet dermatologie NIK HADI /Bucuresti

07-01-2010

Oraşul: Bucuresti;

Telefon: 031/8055650;

Strada: Bd. Duca Gheorghe;

Nr: 13;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

catalin, la data 25-01-2010 si ora 3:29 pm a scris:

am auzit de domnul doctor si as dori sa iau legatura cu dansul,dar nu gasesc cabinetul sau spitalul unde acesta profeseaza.as fi recunoscator daca mi-ar spune cineva

Redactia, la data 28-01-2010 si ora 3:19 pm a scris:

Buna ziua,
In momentul de fata nu avem mai multe date despre domnul doctor decat cele de pe site. Ati incercat sa il gasiti la aceste date de contact (telefon, adresa)?
Numai bine,
Echipa TpT

catalin, la data 29-01-2010 si ora 1:11 pm a scris:

am incercat la nr respectiv sa sun da mi-a spus ca este greseala,am fost la spitalul colentina,si mi s-a spus ca a plecat in anglia.acum nu stiu daca m-au mintit sau nu.daca stie cineva daca s-a intors in romania as fi recunoscator

Ariana, la data 01-02-2010 si ora 12:00 pm a scris:

Se pare ca dl. dr. e plecat din tara, din surse de la Spitalul Colentina.As dori sa aflu cand se intoarce pentru a ma programa la o consultatie.

Carmen, la data 22-02-2012 si ora 2:19 am a scris:

Il puteti gasi pe facebook si eventual putei alege acolo optiunea de ai trimite un mesaj. Lucreaza acum la un spital in Anglia. Si mie mi-a parut rau sa aflu ca a plecat si intamplator i-am gasit adresa de mail intr-o lista a unei societati de dermatologie iraniene. Cu toate acestea, fiind plecat, am comunicat foarte putin cu dansul. In ultimul timp nu am mai luat legatura. Nu stiu cate nume “Hadi Nik” exista pe facebook… , stiu ca era un medic deosebit, acum probabil este… sau sigur este, dar in alta parte. Daca conteaza pentru dumneavoastra puteti incerca sa il contactati pe facebook cu numele pe care il cunoasteti deja.

Carmen, la data 22-02-2012 si ora 2:22 am a scris:

sorry for misspelling …. a-i trimite un mesaj… nu stiu cum am putut scrie “ai” legat….