Cabinet dermatologie MANOLACHE LIANA LAURENTIA /Bucuresti

07-01-2010

Oraşul: Bucuresti;

Telefon: 021/4135379;

Strada: Cetatea Histria;

Nr: 12;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

ROXANA, la data 29-06-2011 si ora 3:16 pm a scris:

Un medic excelent. Un om deosebit. Pacat ca sunt asa putini medici dedicati profesiei.

nana_tudor2002, la data 27-02-2012 si ora 3:28 pm a scris:

Împărtășesc afirmația doamnei sau domnișoarei Roxana adăugînd că este un medic care are chemare pentru profesia de medic, dar mai ales pentru cea de dermatolog aceasta ilustrîndu-se prin băndețea cu care le vorbește pacienților și aici mă refer la bebeluși, căci da tratează pacienți de toate vîrstele, însă copiilor le acordă cu blîndețe o atenție aparte. Da, într-adevăr un om cu suflet dedicat profesiei de medic !

dani1946, la data 30-03-2012 si ora 5:59 pm a scris:

Da,este un medic adevarat, asculta durerea pacientilor,ii trateaza cu multa atentie,vorbeste calm,ceeace dovedeste ca e si un om deosebit, cu mare daruire pentru profesie si oameni.E foarte bine ca avem si astfel de medici!

alex, la data 03-02-2013 si ora 12:01 pm a scris:

Pe langa faptul ca este un om extraordinar este si un medic foarte bun, cu o gandire medicala profunda care asigura un diagnostic exact. Si, poate cel mai important lucru este ca prin gandirea medicala pe care o are, aplica un tratament adecvat in orice afectiune, tratament care mereu da roade. Felicitari doamna dr. Manolache. Sunt lucruri pe care le spune un pacient vechi de-al dumneaei cu probleme dermatologice destul de multe si nu asa usor de tratat.