Cabinet dermatologie IACOB DANIELA /Calarasi

07-01-2010

Oraşul: Calarasi;

Telefon: 0242/318373;

Strada: Progresului;

Nr: -;

Bloc: B6;

Scara: 1;

Apartament: 2;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

ExClient, la data 28-08-2012 si ora 1:31 am a scris:

Am fost la aceasta doamna, care se crede dermatolog. Consultatia costa 100 lei, nu primesti bon, din toate problemele de pe fatza mea, ea n-a vazut decat o cuperoza, desi eu am probleme de alta natura, coji, etc. Am urmat totusi tratamentul fara niciun efect.

helencita, la data 30-05-2013 si ora 1:30 pm a scris:

Parintele meu a ajuns la aceasta doamna care, pe langa faptul ca i-a vorbit foarte urat……a si facut experimente pe el. Din punctul meu de vedere nu merita sa practice medicina sub nici o forma. Am stat de vorba cu alte persoane care dupa ce au platit o gramada de bani pe niste medicamente foarte scumpe ( creme si alte tincturi) au ajuns la Bucuresti de urgenta, in stari critice. Nu este in stare sa recunoasca o afectiune grava, nu da niciodata analize de facut si le clasifica pe toate ca fiind dermatite….. Rusine sa ii fie!!!!!!

fost client, la data 13-02-2014 si ora 6:12 pm a scris:

Fratele meu a fost de cateva ori la aceasta “doctora” si a tot primit reteta cu antibiotice si antiflamatoare pe perioade lungi de timp, iar in final problemele de pe fata s-au agravat si pe langa asta a avut de suferit si sistemul lui imunitar. De fiecare data cere multi bani si niciodata nu da bon. Va recomandam sa nu calcati in cabinetul acesteia! Aceasta nemernica nu merita sa profeseze! O sa-i facem plangere la colegiul medicilor!

Simona Daniela, la data 02-09-2014 si ora 9:08 am a scris:

Am fost si eu la doamna doctor dermatolor care ESTE doctor dermatolog , nu doar se crede cum spun alte persoane. Mi-a vorbit foarte frumos si m-a tratat foarte bine pentru problema pe care am avut-o si plus de asta mi-a dat si un tratament pentru problemele tenului care de asemenea este foarte util . O zi buna!

mariana, la data 27-07-2015 si ora 2:53 pm a scris:

cred ca ar trebui sa incep cu :MULTUMESC DNA DOCTOR.(si eu am fost la dr iacob de data asta multumita vorbit frumos ,tratat bine problema vindecata.este adevarat ca in trecut am avuut si eu doua experiente neplacute dar acum a fost super ok si primeste si cu trimitere fara programare in prealabil.pe aceasta cale ii multumesc !