Cabinet dermatologie DOBOS ANCA /Galati

07-01-2010

Oraşul: Galati;

Telefon: 0236/410371;

Strada: Lupeni;

Nr: 3;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

Narcisa, la data 13-10-2010 si ora 3:41 pm a scris:

Dna Doctor Anca Dobos este o femeie foarte prietenoasa si draguta. Am apelat la serviciile cabinetului ei din Galati si am fost extrem de multumita. Mi-a rezolvat o problema cu care ma confruntam de foarte mult timp! NU pot decat sa o apreciez pentru asta!

Mioara, la data 04-03-2011 si ora 1:06 pm a scris:

Nu recomand clinica Hyperion si mai ales sotii DOBOS. Am fost la dansa pentru ca avea recomandari bune si un cv impresionant, dar mi-a distrus sistemul imunitar dupa ce mi-a prescris un tratament de antibiotice (unidox si zanocin cate 2 pe zi din fiecare, timp de 3 luni). Cel mai ciudat este faptul ca nu sunt sigura ca sufeream de diagnosticul dat de dansa, pentru ca mi-am refacut analizele la o clinica in Bucuresti si au fost bune, fiind vorba de o bacterie care se transmitea pe calea sexuala, si-a facut si partenerul meu analizele care i-au iesit tot negativ el neurmand nici un tratament. Concluzia: tratament inadecvat, analizele la ei sunt foarte dubioase. Legat de sotul dansei, care la fel este un mare “profesionist” , in urma unei interventii chirugicale o ruda apropiata a facut infectie si in plus i-a uitat sa ii scoata si o ata. Multa sanatate si si succes bafta la doctori profesionisti!