Cabinet dermatologie CABINET DERMATOLOGIE DR. COVACIU MARIANA - Baia Mare /Maramures

07-01-2010

Oraşul: Baia Mare;

Telefon: 0262/214274;

Strada: Pta Revolutiei;

Nr: 2;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: 20;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

Anonim, la data 23-05-2012 si ora 10:41 am a scris:

Este o profitoare!Numai la bani se gandeste,ce este legat de dermatologie lasa de dorit.Sa va fereasca Dumnezeu sa ajungeti pe mana ei.

Crestfall, la data 07-08-2013 si ora 12:24 pm a scris:

In primul rand, o problema de comportament profesional: d-na doctor nu face programarile in mod realist. Cand am ajuns eu, persoana programata inainte de mine inca astepta, iar pe cand mi-a venit randul, trecusera deja 30-35 de minute, si erau cel putin inca 3 pacienti care asteptau, avand o intarziere similara sau mai mare. (Mentionez ca aceasta intarziere are loc pe parcursul unui program de lucru de doua ore)

In al doilea rand, am fost tratat cu dezinteres. Dupa o consultatie foarte scurta in care dansa nu s-a interesat de cauza si de alte posibilitati decat diagnosticul pe care l-a pus instantaneu, mi-a spus ca pot muri din aceasta boala daca nu fac tratament (lucru clar fals; in trecut am mai avut boala respectiva, nu am tratat-o, si am supravietuit; de altfel, fusesem la un alt doctor in trecut cu problema respectiva care mi-a dat un tratament simptomatic eficace, si a punctat faptul ca nu e grava boala, dar nu trebuie ignorata).

Dupa ce a incercat sa ma sperie cu amenintarea pericolului de moarte, mi-a prescris un tratament scump, si mi-a spus ca s-ar putea sa fie nevoie de tratament indelungat.

Pentru aceasta consultatie indiferenta care a durat circa 10 minute, mi-a cerut 1 milion de lei - o suma foarte mare comparata cu preturi pe care mi le-au cerut alti doctori pe care i-as recomanda mult mai usor.

Pe scurt, nu o recomand pe doamna doctor pentru afectiuni serioase. Mi-a fost dat de inteles ca e capabila pentru tratamente estetice, dar experienta mea a fost foarte proasta.