Cabinet dermatologie BAICAN CORINA - Cluj-Napoca /Cluj

07-01-2010

Oraşul: Cluj-Napoca;

Telefon: 0264/592771;

Strada: Clinicilor;

Nr: 3-5;

Bloc: -;

Scara: -;

Apartament: -;

  • Dacă ai fost la acest cabinet şi vrei să împărtăşeşti şi altora experienţa ta, poţi folosi opţiunea de comentarii de mai jos.
  • Dacă deţineţi/ lucraţi la acest cabinet şi doriţi să adăugaţi sau modificaţi informaţii din cadrul acestui post, vă rugăm să ne scrieţi la redactia@y4y.ro.

daniel, la data 02-03-2011 si ora 5:40 pm a scris:

personal nu o recomand absolut deloc. este un medic dermatolog care consulta superficial, jigneste constant pacientii si face discriminari pe baza de sex/ greutate/ varsta.

am fost la ea la consultatie in luna ianuarie si m-a tratat ca pe ultimul jeg de pe planeta. cand i-am spus ca se comporta lipsit de profesionalism, mi-a raspuns ca nu o intereseaza. 60 de lei, cat a costat consultatia, e o nimica toata si pentru asa o suma nu merita sa se oboseasca sa ma consulte.

vera, la data 13-04-2011 si ora 12:05 pm a scris:

eu am fost la dansa cu fetita cand avea 1 ani si 8 luni si i-a dat tratametul bun. ca initial mersesem la ofta si i s-a pus diagnostic gresit (conjunctivita, desi era clar si pt. un necunoscator ca nu e asa ceva). si a vazut ca a fost muscata de ceva insecta (paianjen) si am tratat-o. am mai fost la dansa de atunci, acum in aprilie, si..desi nu eram cu programare, nu era luni (cand are consultatii), totusi m-a primit si nu mi-a luat niciun ban (cons. era 70 roni). parerea mea…este ca e ok.

Dan, la data 09-05-2016 si ora 8:21 am a scris:

Ii sunt recunoscator doamnei dr. Baican Corina pentru faptul ca mi-a depistat un melanom (cancer de piele) in stadiu incipient, desi eu ma dusesem la cabinet pentru o alta problema, de natura ….estetica. Categoric ca niste ani de viata pe care poate ca ii voi avea de acum inainte se datoreaza doamnei dr. Baican Corina.