Sex pe nisip sau în apă

12-08-2009

Ce mult am aşteptat vacanţa, la revedere părinţi, la revedere şcoală, la revedere griji. Plănuisem cu Bogdan să mergem cinci zile la mare. Nu trebuia să ne ascundem de părinţi şi atât timp numai noi doi, părea de vis, cu toate că nu mergeam singuri, ne-am luat şi prietenii, asta numai pe drum, pentru că acolo fiecare trebuia să fie cu treaba lui, eu una aveam planuri mari cu al meu…

Am plănuit totul, am fost la epilat, am fost la control la ginecolog, am luat şi pilule contraceptive, îmi înnoisem şi garderoba cu o lenjerie intimă foarte sexi, toate astea pentru a petrece momente de vis cu „baby meu”.

Prima seară nu am insistat, am ajuns şi după ce ne-am cazat la pensiune, Bogdănel s-a făcut praf cu băieţii dintr-o sticlă de whisky, nu am putut nici să-l dezbrac de blugi să doarmă bine. A doua zi am fost să ne bălăcim în apă şi să ne bronzăm, numai că ne-am grăbit să luăm tot soarele de pe litoral şi ne-am cam prăjit, de nu mai puteam să ne mişcăm mâinile. Dă-i cu duşuri cu apă rece, dă-i cu iaurt, oricum ziua şi noapte erau pierdute, că nu ne puteam nici pupa, dar să mai facem şi cine ştie ce mişcări. Eh, şi a treia zi, deja ne trecuse usturimea şi în timpul zilei l-am văzut pe baby că era tare drăgăstos, dar în acelaşi timp şi pe prietenii noştri făcând glume pe seama noastră, că nici acum nu am apucat să facem nimic. Înfuriată, m-am ridicat în picioare şi am strigat: “Bogdane, ieşi acum din apă şi treci în cameră că avem treabă!” Am ajuns în cameră şi am început să ne giugiulim şi să se mai desfacă un şnur de la costumul de baie, până ce am fost întrerupţi de bunii noştri prieteni ce se amuzau complet strigând în gura mare că „azi nu se face sex!”. Ce să ne mai chinuim să îi ignorăm, când mai aveau puţin şi dărâmau uşa şi dacă nu erau la uşă, erau la geam. Momentul dispăruse la amândoi, sau mai bine zis la toţi trei (eu, baby şi bebiţu)!

Trebuia să mă gândesc repede la ceva, pentru că mai aveam doar două seri şi dacă o ţineam tot aşa, se ducea de râpă tot planul meu. Aşa că am purtat o discuţie ca între adulţi cu prietenii noştri, făcându-i să înţeleagă că suntem şi noi tineri şi avem nevoi. Asta cel puţin am crezut noi, pentru că, seara, în timp ce mă pregăteam să intru în atmosferă cu baby, l-am  văzut pe Mircea cum se sparge de râs sub patul nostru. Am simţit că îmi ies aburi pe urechi, deja trecuse şi noaptea asta şi nimeni nu vroia să ne dea pace.

Mai aveam 24 de ore, şi deja intrasem în panică, era cazul să aplicăm planul „Ţ”, aşa că l-am luat seara pe Bogdan şi am fugit până când am putut de gaşca nebună, am ajuns pe plajă gâfâind, nimic nu ne mai stătea acum în cale, nu era nimeni, luna ne oferea lumina difuză pentru atmosferă, totul era perfect… sau nu. Ne-am jucat şi ne-am tăvălit prin nisip, dar nu prea mult, pentru că spiritele noastre încinse trebuiau calmate, pentru că altfel dădeau în clocot.

Nu ştiu cum s-a întâmplat, dar când l-am simţit pe bebiţu’, am ţipat de s-au speriat peştii şi l-am împins cât am putut de tare! Ziceai că e cu şmirghel, iar senzaţia de usturime îmi ajunsese în creier! Şi nu înţelegeam de ce, iar Bogdan cu atât mai puţin! În fine, ne-am prins destul de  repede, asta ca să vezi că nu e combinaţie să te-apuci de treabă pe nisip, că e posibil să îţi intre „pe-acolo”…

Bine, deci eu mi-am ratat începutul activităţii amoroase şi-am zis să ne liniştim şi să facem o baie, măcar atât! Şi mai vedem după aia, sau în timp ce ne bălăcim….

Şi intrăm în apă, iar acum începe al meu să urle, de iar s-au speriat peştii! De data asta şi cei mari (rechinii, delfinii, balenele, căluţii de mare, tot ce era pe acolo)!  Dacă eu am avut probleme pe uscat la nisip fără nimic dedesubt, el nu s-a împăcat cu apa sărată pe prepuţ excitat! Mai bine stăteam în cameră, să ne chinuim cu nebunii de sub pat!

În fine, lasă că ajungem noi acasă, văd eu cum îi trimit pe ai mei în concediu, trag obloanele, baricadez uşa, ne luăm provizii de hrană şi hidratare şi vedem ce-o ieşi! Trei zile ar trebui să fie suficiente pentru a rezolva problema vacanţei „minunate” de la mare. Nu ştiu voi, dar la „marea” următoare, eu am „eşarfă la purtător” (preventiv), iar Bogdan nu mai are fantezii cu sirene.  Că de data asta, ne-am cam ars cu mitul „sexului pe plajă & în mare”…

Această poveste se bazează pe o întâmplarea reală. Orice asemănare cu persoanele şi situaţiile descrise e posibil să nu fie întâmplătoare. Pentru că e vară şi vacanţă, „Ai grijă să nu te arzi!”. Aceste comportamente nu se încadrează în categoria “responsabile”. Fundaţia Tineri pentru Tineri promovează şi încurajează comportamentul responsabil (mai ales cel sexual).

Tu cum te-ai „ars”? Trimite-ne povestea ta la redactia@y4y.ro şi cele mai bune poveşti vor fi publicate. Poţi câştiga PREZERVATIVE pentru o lună de vară… ca să nu te mai „arzi”.

Citeşte poveştile campaniei “Ai grijă să nu te arzi!” 2009. Click aici…

Cosmy de la Paunesti, la data 13-01-2014 si ora 11:15 pm a scris:

Cu stil si rafinament……Placut..totul este bine cand se termina cu bine…..nu cu vizita in unele cabinete obscure ,ilegale si infecte de intreruperi sarcini unde instrumentarul este sterilizat prin …..spalare sub jetul de apa.Rata de transmitere hiv sida fiind una foarte mare la aceste cabinete este stiut faptul ca vin multe femei usoare sa avorteze ele fiind niste epave putratoare de boli incurabile…..O fata desteapta este aia ce are grija de ea iar de fata ce ajunge distrusa sa nuti para rau ,cand este atata informare…….