Sex întâmplător

12-08-2009

Gata, a venit vacanţa. Uf, am aşteptat tot anul să vină vara… Liberi la mare! Nu ne mai ascundem de părinţi sau ne îmbrăcăm repede că sună la uşă. Eu şi ea (Oana, pentru cei care nu au citit articolele anterioare), aşa ne-am planificat vara… bine… şi cu gaşca. Altfel e suspect!

Problema e că ea a plecat o săptămână cu părinţii din ţară (fani ai litoralului grecesc). În fine, m-am hotărât să dau o fugă cu Horia la Costineşti, ca să facem încălzirea…

Soare, căldură, plajă … ne bronzăm puţin şi facem baie. Somn la prânz, că suntem şi noi oameni, ne pregătim de disco. Eram doar doi şi sunt cam penibile momentele astea pentru că, teoretic, nu poţi face prea multe decât să bei bere şi să te uiţi după fete. Fete am zis?

Vara hormonii parcă o iau razna (cine a inventat expresia “Când plouă e vreme de stat în casă şi făcut copii” nu prea a înţeles ce e cu vara). Deci ne-am hotărât, după nişte schimburi de priviri tentante cu două fete tot singure, să abordăm problema… oricum suntem de capul nostru şi compania nu strică niciodată, chiar dacă nu iese nimic.

Am invitat fetele la plimbare (că aşa se face la mare) şi a fost una dintre situaţiile când lucrurile au mers chiar mai bine decât ne trecuse prin cap.

Să nu uităm de Oana, ea nu are nici o legătură aici, nu se va întâmpla nimic, e doar o plimbare nevinovată. Şi ca să ne simţim totalmente aşa, ne separăm în două cupluri, în direcţii diferite. Eu nu îl văd pe Horia, el nu mă vede pe mine (picanteriile se ţin întotdeauna minte şi oricine riscă să se scape la un moment dat).

Plimbare la chill-out, glumiţe, zâmbete, săruturi şi îmbrăţisări tentante … şi ea a întrebat „vrei să urci?” când eram în faţa hotelului ei. Chestiile astea se întâmplă mai des în filme, iar când ai ocazia, e atât de tensionată situaţia încât nu ai cum să zici altceva decât „da”. Deci, hai sus…

Ştiu că am ajuns într-un moment când chiar v-aţi dori să dau detalii. Voi spune decât că a fost foarte tare, iar ceea ce se întâmplă în situaţii de genul acesta e atât de incitant că îţi uiţi capul complet (dacă nu ştiţi bancul cu „neuronul şi petrecerea de jos” îl voi scrie la un moment dat, în alt articol).

Final apoteotic: Despre Oana, normal că nu trebuie să afle, iar ca să scapi de riscuri/ griji suplimentare te foloseşti de cel mai bun prieten al bărbatului, condomul!

Ai grijă să nu te arzi aiurea!

Această poveste se bazează pe o întâmplarea reală. Orice asemănare cu persoanele şi situaţiile descrise e posibil să nu fie întâmplătoare. Pentru că e vară şi vacanţă, „Ai grijă să nu te arzi!”. Aceste comportamente nu se încadrează în categoria “responsabile”. Fundaţia Tineri pentru Tineri promovează şi încurajează comportamentul responsabil (mai ales cel sexual).

Tu cum te-ai „ars”? Trimite-ne povestea ta la redactia@y4y.ro şi cele mai bune poveşti vor fi publicate. Poţi câştiga PREZERVATIVE pentru o lună de vară… ca să nu te mai „arzi”.

Citeşte poveştile campaniei “Ai grijă să nu te arzi!” 2009. Click aici…

Taguri