Sex & Alcool

12-08-2009

Vara asta ne-am strâns noi gaşca de la bloc, băieţi şi fete, toţi sătui de arşiţa urbanului, pentru un weekend la mare, să ne răcorim în apă şi să spargem sezonul.

Am ajuns la hotel şi hai să ne cazăm… să nu credeţi că e aşa uşor că Andreea vrea să stea cu Raluca, iar Cristina stă normal cu Vlad că sunt împreună, Radu deja era în cameră să-şi arunce geanta, urmat de Matei, iar eu rămâneam cu Rely, nu e problemă, oricum noi suntem BF (best friends).

Nu trebuia să stăm foarte mult în cameră pentru că ne pregăteam de ieşit în club, că doar de asta venisem la mare. Aşa că ne-am aranjat şi am pornit spre club. Ajunşi acolo, atmosfera  era deja  încinsă, iar noi trebuia să recuperăm. Fetele s-au pus pe dans, iar noi la bar cu shoturi verzi, albastre, roşii, încercând să facem un curcubeu în stomac. Nu a durat mult şi toţi eram praf, care mai de care îşi demonstra talentul de dansator pe ring şi trebuie sa vă spun că Rely chiar se pricepea.

După ceva timp, spiritele se încinseseră şi se formaseră cupluri noi, aşa că am plecat spre hotel, iar după cum mă privea Rely, noaptea nu se oprea aici. Am făcut popas la piscina hotelului, unde Matei şi-a scos provizia de votcă şi whisky, asta ca să meargă cu apa rece şi să păstrăm starea din club. Nu am stat foarte mult nici aici, pentru că Rely mi-a şoptit la ureche să mergem în cameră cât mai repede. Râsete şi chicoteli pe hol, că nu puteam să găsim camera şi nici cheia nu intra în uşă, iar Rely nu mai avea răbdare. Nu am intrat bine în cameră şi hainele au început să zboare, nici in pat nu am apucat să ne punem, ne mulţumeam cu hainele de pe jos, oricum erau toate bagajele scoase.

A doua zi, m-am trezit singur, gol şi cu o mahmureală fantastică, capul îmi pleznea, iar lumina îmi ardea retina. După un duş răcoritor, am coborât pe plajă la ceilalţi. Îi vedeam de la depărtare cum râdeau, dar cu fiecare pas de apropiere încercau să se abţină.

“Şi ia zi băi, cum a fost Rola aseară?”  mă întreabă Vlad şi toată lumea izbucneşte în râs. „Cine, eu… când?… aseară am făcut sex cu Rely, nu cu Rola…”, dar se părea că asta i-a făcut să râdă şi mai tare, nici nu eram sigur dacă vorbeau cu mine. După vreo 15 minute de râs în care încercau să îmi explice, iar eu nu înţelegeam nimic, amica mea Rely s-a oferit să îmi povestească cum aseară, ea s-a simţit în plus între mine şi Rola…. de hârtie igienică. Acum ce să fac, situaţia a fost una penibilă şi încerc să o uit până când o să am nepoţi.

Aşa că aveţi grijă cu alcoolul şi cu excesele de „substanţe toxice” în general, că ajungeţi să vă ardeţi faţă de prieteni, căci pe prietena mea oficială o cheamă Rola de atunci, fără legătură cu Rely… (cu care n-am rezolvat „problema” şi nu ştiu dacă se mai poate face ceva prea curând).

Această poveste se bazează pe o întâmplarea reală. Orice asemănare cu persoanele şi situaţiile descrise e posibil să nu fie întâmplătoare. Pentru că e vară şi vacanţă, „Ai grijă să nu te arzi!”. Aceste comportamente nu se încadrează în categoria “responsabile”. Fundaţia Tineri pentru Tineri promovează şi încurajează comportamentul responsabil (mai ales cel sexual).

Tu cum te-ai „ars”? Trimite-ne povestea ta la redactia@y4y.ro şi cele mai bune poveşti vor fi publicate. Poţi câştiga PREZERVATIVE pentru o lună de vară… ca să nu te mai „arzi”.

Citeşte poveştile campanei “Ai grijă să nu te arzi!” 2009. Click aici…