Computeriada - Ajută un copil să înveţe!

02-06-2009

Computerul tău ieşit la pensie poate ajuta un copil să înveţe!

Dacă ai computere sau componente pe care nu le mai foloseşti, poţi să le donezi pentru a-i ajuta pe copiii din programul “Fiecare copil în şcoală” derulat de OvidiuRom. Un computer îi ajută să înveţe mai bine, le oferă acces la informaţii şi le deschide uşa spre ştiinţă şi artă.

Blackbox Service & Back-up, Asociaţia OvidiuRom şi Asociaţia MaiMultVerde, strâng computere şi componente pe care firmele nu le mai folosesc, le recondiţionează, instalează programe educaţionale şi le dăruiesc copiilor.

Dacă poţi ajuta, ia legătura cu Blackbox şi spune ce ai putea dona. Blackbox vine la tine şi ia aparatura, apoi o recondiţionează şi o face să funcţioneze. OvidiuRom, prin programele de asistenţă pe care le are, identifică copiii care au nevoie şi le duce câte un computer. MaiMultVerde promovează campania în rândul partenerilor şi beneficiarilor săi şi îi implică în program.

Campania se adresează firmelor şi instituţiilor din Bucureşti.

Şi noi vom dona computere…

Taguri

Ionut, la data 08-06-2009 si ora 9:11 pm a scris:

Salut,
Cunosc pe cineva care s-a bucurat de ajutorul dumneavoastra ! Frumos din partea voastra sa faceti asa gesturi. Sa speram ca si alte institutii vor face acelasi lucru, intr-un secol care impune utilizarea calculatorului.
Numai respect !

Girly, la data 01-07-2009 si ora 9:43 am a scris:

He he! eu am pus toti colegii mei sa caute in debara si o sa donam si noi… Noroc ca am vazut anuntul aici