Îmbrăţisări gratuite

25-05-2009

Îmbrăţisări gratuite la Iaşi - Tineri pentru TineriPleci grăbit de acasă pentru că esti puţin în întârziere şi nici măcar nu ai apucat să-ţi savurezi cafeaua bine, alergi după mijloacele de transport în comun, stai îngrămădit timp de 30 de minute, ești deja puţin irascibil, îţi faci loc printre oamenii ce aglomerează trotuarul, îţi ridici privirea şi ne găsești pe noi, cei cu un zâmbet larg, gata să-ţi facem ziua mai bună şi să uiţi de probleme cu o simplă îmbrăţişare.

Asta s-a întâmplat pe 20 mai, în cadrul campaniei Îmbrăţişări Gratuite organizată de cei de la Lume Bună, unde voluntari din diferite ONG-uri, dar şi tineri ce au dorit să se alăture campaniei, echipaţi cu bannere viu colorate, zâmbete largi şi multă veselie, au oferit îmbrăţişări gratuite trecătorilor din 65 de oraşe din ţară.

Voluntarii Tineri pentru Tineri au răspuns cu mult optimism invitaţiei de a participa, ne-am strâns cât mai mulţi, ne-am pregătit pancartele şi am invadat zonele centrale din mai multe oraşe: Bucureşti, Iaşi, Tulcea, Botoşani, Baia Mare, Timişoara, Roşiori de Vede, Drobeta Turnu Severin, Constanţa, Vaslui şi Târgovişte.

“Lumea era reticientă la început şi se uitau numai pe furiş la mesajele noastre, dar am pândit fiecare început de zâmbet ca să putem observa cine vroia şi nu îndrăznea, să putem da exemplu şi celorlalţi trecători. După primele îmbrăţişări lumea ne întâmpina cu braţele deschise.” Catrinel, voluntar Tineri pentru Tineri

Noi, echipa Tineri pentru Tineri, ne bucurăm că şi de această dată, am reuşit să aducem zâmbete pe feţele oamenilor şi că, pentru câteva secunde, lumea a fost mai fericită.

Îmbrăţisări gratuite în Botoşani - Tineri pentru TineriÎmbrăţisări gratuite la Tulcea - Voluntarii Tineri pentru TineriÎmbrăţisări gratuite în Bucureşti - Tineri pentru Tineri