Educaţie pentru Viaţa de Familie - Faza II

14-02-2009

Faza a II-a are loc după ce cunoştinţele şi abilităţile obţinute în nivelul anterior au fost aplicate la clasă, deci după acumularea unui minim de experienţă în ceea ce priveşte predarea în licee. Accentul cade pe aprofundarea metodelor şi a mijloacelor de predare folosite în învăţarea experienţială. Acest nivel îşi propune să formeze abilităţi legate de comunicare, facilitare şi lucrul cu grupul.

Scopul și obiectivele

În cadrul cursului de faza a II-a, participanţii - care deţin un nivel   anterior de instruire (faza I), dar şi experienţa de predare la clasă - îşi vor completa cunoştinţele privind metodele şi mijloacele de instruire folosite în programul de “Educaţie pentru viaţa de familie”, vor deprinde şi exersa abilităţile de comunicare, feed-back, facilitare şi lucru cu grupul.

Temele Cursului

  1. Învăţarea experienţială;
  2. Metode şi mijloace de instruire;
  3. Comunicare;
  4. Feed-back;
  5. Conţinut şi proces în instruire;
  6. Abilităţi de facilitare;
  7. Dinamica de grup.

Creatza, la data 15-10-2010 si ora 8:28 am a scris:

ma vad de 2 ori :)))) si in a doua poza este chiar si Ionatan :)))

Cris, la data 02-06-2011 si ora 8:58 pm a scris:

Dupa cat timp se poate face Faza II ? De cate ore in licee este nevoie? La ce perioade de timp se organizeaza cursul? Se face in toate orasele in care sunt voluntari? Multumesc:* :d

Dan, la data 06-06-2011 si ora 9:55 am a scris:

Bună Cris,

Programul Educație pentru Viața de Familie s-a încheiat, însă din toamnă va fi înlocuit de unul nou nouț, care se numește EVRICA, iar descrierea o găsești la secțiunea ”Despre noi - Programe derulate”.
Mult succes!:D